Rohkema info nägemiseks:

VALGAMAA SPORDILIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 587; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGAMAA SPORDILIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

VALGAMAA SPORDILIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 587 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Valgamaa Spordiliidu 2022.aasta tegevuse kokkuvõte Lisa 1

Valgamaa Spordiliit on asutatud 30.november 1995.a.

Valgamaa Spordiliit on mittetulundusühing, kelle põhikirjaliseks eesmärkideks on liikumisviiside edendamine maakonnas, sportlike eluviiside populariseerimine, maakonna meistri- ja karikavõistluste korraldamine, spordikalendri koostamine, maakonna võistkondade lähetamine vabariiklikele harrastusspordi võistlustele, treenerite-kohtunike-kehalise kasvatuse õpetajate täiendkoolituste korraldamine, noortespordi ja liikumisharrastuse edendamine Valgamaal.

Valgamaa Spordiliit ühendab maakonnas tegutsevaid spordiklubisid. Valgamaa Spordiliitu kuuluvaid spordiklubisid on 2022.a. 31.12. seisuga 29.

Valgamaa Spordiliit on Eesti Olümpiakomitee, Eestimaa Spordiliit Jõud ja Eesti Koolispordi Liidu liige.

Valgamaa Spordiliit asukohaks on Valga linn Kesk tn 12 ja tegevuse piirkond on Valga maakond.

2022.a. toimus Valgamaa Spordiliidu kaks üldkoosolekut 27.juunil 2022.a. ja 01.08.2022.a. Valgas.

Üldkoosoleku päevakorras oli:

Valgamaa Spordiliidu 2022.a. tegevusaruande ja raamatupidamise aruande ära kuulamine 2022.a. revisjoni aruande ära kuulamine

Majandusaasta aruande ja revisjoni aruande kinnitamine 2022.a. eelarve ja tegevuskava kinnitamine

Valgamaa Spordiliidu uue juhatuse valimine

Valgamaa Spordiliidu juhatus pidas 2022.a. kokku 4 koosolekut (nendest olid 4 e-posti teel)

Omavalitsuste sporditöötajatega toimus suhtlemine e-posti teel.

Valgamaa Spordiliidus on üks põhikohaga töötaja.

Juhatuse liikmetele töötasu makstud ei ole.

2022.a. selgitati välja Valga maakonna meistri- ja karikavõistluste edukad täiskasvanutele kokku 18 individuaalalal ja 6 võistkondlikul spordialal. Maakondlike spordivõistluste korraldamist koordineerib Valgamaa Spordiliit ja võistluste läbiviijad on maakonna spordiklubid.

2022.a. Valgamaa koolinoorte meistri- ja karikavõistlusi ning EKSL maakonna etappe viidi läbi 18 erinevat võistlust. Võistlusi korraldasid

Valgamaa Spordiliit koostöös koolide kehalise kasvatuse õpetajatega ja kehalise kasvatuse ainesektsiooniga.

Eestimaa Spordiliit Jõud meistrivõistlustest võtsid Valgamaa võistkonnad 2022.a. osa noorte käsipallis, petanques, sulgpallis ja sumos.

Eesti Koolispordi Liidu võistlustest võtsid Valgamaa koolide esindused osa jalgpallis, miniliiga ja pallilahingu võistlustest võrkpallis, 4.-5.klasside

Dumle rahvastepallis, valikorienteerumises. Valgamaa esindus võttis osa ka koolide spordiaktiivi suvemängudest „Meri ja Päike“ Läänemaal.

Valgamaa Spordiaasta 2022.a. lõpetamine toimus 27.01.23. Tõrva vallas, koostöös Valgamaa Kultuurkapitali Ekspertgrupi ja Valgamaa arenguagentuuriga. Autasustati maakonna edukaid sportlasi, aktiviste, treenereid, spordiperekonda ja sündmuse korraldajaid.

Spordiklubide toetamiseks eraldatud riigieelarvelisest toetusest korraldas Valgamaa Spordiliit taotluste esitamise konkursi. Toetust eraldati maakonna 11-le spordiklubile.

Valgamaa spordiliit korraldas ja/või osales 2022.a.

Jaanuar -märts Valgamaa Suusaseriaali, 5 etappi, Tehvandi spordikeskuses

Valgamaa Omavalitsuste Talimängud

Eestimaa Omavalitsuste Talimängud Ida-Virumaal.

Eesti Koolispordi Liidu 3+3 korvpall Valgamaa turniir

VALGAMAA SPORDILIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.